No Result
View All Result
vineri, mai 9, 2025
  • Acasa
    • Despre noi
      • Strategia STB
      • Priorități 2023 – 2026
    • Conducerea STB
    • Istoric STB
  • Munca in STB SA
    • Reporter STB
    • Lumea transportatorilor
  • Ultima ora
    • Info sindicat
  • Turism
  • Mozaic
  • Legislatie
    • Legislatia muncii
    • HCGMB
  • Contact
Pagina membrilor
Stb-Sindicat

Cum vor funcționa restaurantele de la 1 septembrie. Clienții nu au voie să stea pe scaunele de la bar, iar dansul este interzis

01/09/2020
in Mozaic

dans

Distribuie pe FacebookDistribuie pe TwitterDistribute pe Whatsapp

Consumul de alimente sau băuturi la scaunele situate la bar și dansul în unitățile de alimentație publică vor fi interzise din 1 septembrie. Acestea sunt două dintre măsurile cuprinse în Ordinul privind stabilirea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 în unitățile de alimentație publică, potrivit Digi24. Surse din Ministerul Economiei au confirmat pentru Libertatea autenticitatea informațiilor.

De la 1 septembrie, clienții restaurantelor în spații închise trebuie să poarte mască atunci când se ridică de la masă, nu au voie să bea sau să mănânce la bar, iar dansul va fi interzis, conform normelor pentru funcționarea restaurantelor, a informat Digi 24.

Cele mai importante măsuri cuprinse în document sunt:

  • se interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte de pe o masă pe alta. Acestea vor fi dezinfectate după plecarea clienților de la o masă și, unde este posibil, se vor folosi meniuri de unică folosință;
  • se interzice consumul de produse stând în picioare, pentru a minimiza circulația clienților în interiorul unității;
  • se interzice consumul de alimente/băuturi la scaunele situate la bar și se limitează interacțiunea persoanelor stând în picioare;
  • se interzic activitățile de divertisment (dans) în cadrul unității de alimentație publică;
  • în unitățile cu plata la casa de marcat se vor instala panouri de protecție din plexiglas;
  • va fi încurajată plata cu cardul, fie la casă, fie către personalul de servire; –
  • administratorii se asigură că normele de distanțare fizică sunt aplicate în mod eficace și că se evită pe cât posibil interacțiunea fizică cu și între clienți;
  • se stabilește un număr de maximum 6 clienți care pot ocupa o masă, excepţie de la această regulă fac membrii de familie;
  • se asigură respectarea distanței între ocupanții meselor alăturate, prin amplasarea meselor pe principiul “o masa ocupată, una liberă”.

Tags: coronavirusrestaurante

Strategia STB

Priorități STB 2024

Stb-Sindicat

Prin unitate ajungem departe!

Categorii articole

  • Comunicate
  • Despre noi
  • Fără categorie
  • Info sindicat
  • Istoric
  • Lumea transportatorilor
  • Mozaic
  • Reporter STB
  • Turism

Link-uri utile

  • DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE
  • ADEVERINȚĂ ANGAJATOR
  • DESCARCĂ ADOBE READER
  • PMB
  • STB SA
  • MDRAP
  • ANRSC
  • UITP
  • MINISTERUL MUNCII
  • POLITICA COOKIES
  • FSTSP-ROMANIA

Date contact

Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti (STB)

Adresa: Calea Dudeşti nr. 184, sector 3, Bucureşti

Tel: 0786.285.998

E-mail: contact@stb-sindicat.ro

© 2020 STB Sindicat - Site dezvoltat de Solutii si servicii IT

No Result
View All Result
  • Acasa
    • Despre noi
      • Strategia STB
      • Priorități 2019 – 2020
    • Conducerea STB
    • Istoric STB
  • Munca in STB SA
    • Reporter STB
    • Lumea transportatorilor
  • Ultima ora
    • Info sindicat
  • Turism
  • Mozaic
  • Contact
  • Legislatie
    • Legislatia muncii
    • HCGMB
  • Pagina membrilor

© 2020 STB Sindicat - Site dezvoltat de Solutii si servicii IT

error: Conținutul este protejat !!